Korte teaser voor deze e-mail Lees online  |  Afmelden
Dura Vermeer  
 
 
Nieuwsbrief - uitgave augustus
Dura Vermeer heeft in de maand augustus de werkzaamheden op de locatie Vaartweg afgerond. Op enkele locaties langs het traject zijn nog laatste werkzaamheden uitgevoerd. Middels deze nieuwsbrief informeren wij u over de werkzaamheden van afgelopen periode.
 
Locatie Vaartweg
De afgelopen maand is de fundatie van de toeleidende wegen gerealiseerd en de bestaande wegen in profiel gemaakt. Daarnaast zijn de lichtmasten geplaatst op de rotonde. Op de rotonde Vaartweg zijn lage lichtmasten geplaatst, zodat ze niet te dicht bij de Tennet-hoogspanningskabels staan.

Vorige week dinsdag is er gestart met het asfalteren van de wegen. Eerst is de aansluiting met de Koestraat gerealiseerd en daarna de overige wegen. Nadat de aansluiting is gerealiseerd met de Koestraat is de ontsluitingsweg voor Vaartweg 36 t/m 40 gestraat. Deze dagen wordt de belijning geplaatst.

Ook de werkzaamheden op de kruising Vaartweg - Vlettevaart zijn afgerond. Hier is er geasfalteerd, zijn de lichtmasten aangebracht en zijn wij nu bezig met de belijning en bebording aan te brengen.

Op vijf september wordt de Vaartweg geopend voor het doorgaande verkeer. Op negentien september wordt de rondweg geopend voor het doorgaande verkeer. 
 
 
Rondwegloop

Op 17 september 2016 wordt de rondweg feestelijk geopend. Op deze dag heeft organiseert AVO'83 de rondwegloop over de nieuwe rondweg. Een mooie gelegenheid om een keer ongehinderd op het asfalt van de Rondweg te wandelen. Dit is een unieke kans die je maar één keer in je leven krijgt, want vanaf 18 september zullen hier dagelijks auto's overheen rijden.

Speciaal voor de jeugd zijn er in de ochtend skeelerclinics door Annamarie Thomas. En de jeugd vanaf 10 jaar kan inschrijven voor de Roparun kleurenloop. Inbegrepen zijn T-shirt en kleurenpoeder.Voor de oudere onder ons kan er gekozen worden uit Hardlopen 5 of 10 km, wandelen, nordic walking of sportief wandelen.  U kunt zich opgeven door hier te klikken.
 
 
Dura Vermeer 
Kralen 20, Oud Gastel
T: 06 53 59 99 91
  M: zoo@duravermeer.nl
W:www.zuidelijkeomleggingoudenbosch.nl