Korte teaser voor deze e-mail Lees online  |  Afmelden
Dura Vermeer  
 
 
Nieuwsbrief - uitgave juli
Dura Vermeer heeft in de maand juli voornamelijk op de locaties Vaartweg en Bosschendijk gewerkt. De overige locaties worden de werkzaamheden afgerond en de laatste punten aangepakt. Middels deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de werkzaamheden van afgelopen periode en vooruitblikken op aankomende periode. 
 
Locatie Vaartweg

Op de locatie Vaartweg is Dura Vermeer afgelopen periode bezig geweest. De locatie Vaartweg is opgeknipt in de werkzaamheden aan de kruising Vaartweg - Albanoweg en de nieuwe rotonde.

Op de kruising Vaartweg - Albanoweg zijn de nutsbedrijven bezig geweest met het verleggen van hun kabels en leidingen om op deze manier ruimte te maken voor het nieuwe kruispunt. 

Op de locatie van de rotonde is Dura Vermeer bezig geweest met de realisatie van de betonrotonde. De aankomende maand wordt de fundatie voor de toeleidende wegen gerealiseerd en vervolgens komt er een asfaltlaag op. Aan de zuidzijde van de rotonde is RAPL bezig geweest met werkzaamheden aan een olieleiding. Deze werkzaamheden zijn ook reeds afgerond, waarna Dura Vermeer de leiding beschermd onder het fundatiepakket heeft neergelegd.
 
Locatie Bosschendijk

Op de locatie Bosschendijk heeft de RAPL ook werkzaamheden uitgevoerd aan de olieleiding. Nadat deze werkzaamheden zijn afgerond is het fietspad Bosschendijk aangelegd. Met het gereedkomen van het fietspad wordt het fietsverkeer hier over heen geleid. De bypass wordt verwijderd.
 
 
Tracé

Dura Vermeer is op verschillende plekken langs het tracé bezig met de laatste werkzaamheden. Deze werkzaamheden lopen uiteen van het plaatsen van lichtmasten tot het inzaaien van bermen. 
 
 
Rondwegloop
Op 17 september 2016 wordt de rondweg feestelijk geopend. Op deze dag heeft organiseert AVO'83 de rondwegloop over de nieuwe rondweg. Een mooie gelegenheid om een keer ongehinderd op het asfalt van de Rondweg te wandelen. Dit is een unieke kans die je maar één keer in je leven krijgt, want vanaf 18 september zullen hier dagelijks auto's overheen rijden.

Speciaal voor de jeugd zijn er in de ochtend skeelerclinics door Annamarie Thomas. En de jeugd vanaf 10 jaar kan inschrijven voor de Roparun kleurenloop. Inbegrepen zijn T-shirt en kleurenpoeder.Voor de oudere onder ons kan er gekozen worden uit Hardlopen 5 of 10 km, wandelen, nordic walking of sportief wandelen.  U kunt zich opgeven door hier te klikken.
 
 
Dura Vermeer Divisie Infra BV
Kralen 20, Oud Gastel
T: 06 53 59 99 91
  M: zoo@duravermeer.nl
W:www.zuidelijkeomleggingoudenbosch.nl