Korte teaser voor deze e-mail Lees online  |  Afmelden
Dura Vermeer  
 
 
Nieuwsbrief - uitgave Juni
Dura Vermeer heeft in de maand juniop verschillende locaties gewerkt. In deze maand is de Bosschendijk afgesloten om de rotonde aan te kunnen sluiten. Helaas viel het eerste weekend in het water, maar de rotonde Bosschendijk is nu al enkele weken in gebruik. Middels deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de werkzaamheden van afgelopen periode en vooruitblikken op aankomende periode. 
 
Kuivezand

Dura Vermeer is op de locatie Kuivezand bezig geweest met het afronden van de werkzaamheden. De kabels- en leidingmaatschappijen hebben de laatste kabels en leidingen verlegd langs het fietspad. Dura Vermeer heeft de bermen aangewerkt, waarna het fietsverkeer nu gebruik kan maken van alle fietspaden rondom de Kuivezand. 
 
 
Vaartweg
De afbouw van rotonde Vaartweg ligt op planning en deze zal medio augustus worden aangesloten op het tracé zodat de omgeving, per 1 september weer gebruik kan gaan maken van de Vaartweg. De afgelopen periode hebben er werkzaamheden plaatsgevonden aan de RAPL-leiding en de rotonde. De aankomende weken worden de werkzaamheden aan de rotonde gecontinueerd.
 
 
Kruising Albanoweg - Vaartweg
Dura Vermeer gaat in samenwerking met de nutsbedrijven nog de nodige werkzaamheden verrichten in de (zomer)schoolvakantie, aan de Vaartweg en de kruising Albanoweg. Door in deze periode te werken beperken we overlast voor het schoolgaand verkeer en waar mogelijk voor de directe omgeving.
De nutsbedrijven verleggen eerst de kabels en leidingen, alvorens Dura Vermeer start met haar werkzaamheden.
 
 
Bosschendijk
In de afgelopen periode heeft Dura Vermeer de rotonde Bosschendijk in één weekend omgebouwd en op 13 juni 2016 opengesteld voor het wegverkeer. Daardoor is ook de Kapelstraat weer goed bereikbaar!
Het fietspad langs de Bosschendijk wordt in de aankomende periode definitief gemaakt waarmee met uitzondering van de aansluiting op het nieuwe wegtracé, het fiets- en wegverkeer van alle nieuwe wegen ter plaatsen gebruik kan/mag gaan maken
 
 
Tracé
Ons rest nu enkel de definitieve inrichting van het tracé welke bestaat uit; het aanbrengen van bebording, -verlichting, -beplanting en begroeiing waarmee de totale werkzaamheden worden afgerond en de rondweg kan worden opgesteld voor de gebruikers. De parallelwegen, verbindingsweg Zeggeweg - Galgestraat blijven tot en met deze periode ook afgesloten voor de weggebruikers. 
 
 
Opening Zuidelijke Omlegging Oudenbosch
Als Dura Vermeer wensen wij u een prettige zomervakantie en hopen wij u, als bewoners van de gemeente Halderberge op 17 september aanstaande te mogen verwelkomen op uw nieuwe weg. 
 
Dura Vermeer
Kralen 20, Oud Gastel
T: 06 535 99 991
  M: zoo@duravermeer.nl
W:www.zuidelijkeomleggingoudenbosch.nl