Korte teaser voor deze e-mail Lees online  |  Afmelden
Dura Vermeer  
 
 
Nieuwsbrief - Uitgave mei
Dura Vermeer heeft in de maand mei op verschillende locaties gewerkt. In deze maand zijn ook enkele wegen afgesloten geweest om het nieuwe parallelwegenstelsel aan te kunnen sluiten. Tevens is de rotonde Kuivezand aangesloten op het wegennet. 
 
Locatie Kuivezand
Dura Vermeer heeft in het weekend van 20 t/m 23 mei de Kuivezand afgesloten voor het verkeer. In het weekend zijn er werkzaamheden uitgevoerd om de rotonde aan te sluiten op het huidige wegennet. 
Dit is naar tevredenheid afgerond. Omdat er regenval was op zondag is het ons niet gelukt de belijning reeds te realiseren. Dit is wel gelukt in de nachten van dinsdag op woensdag en woensdag op donderdag. 
 
Lees meer
 
Locatie Vaartweg

De keet voor de medewerkers van de fietstunnel Vaartweg is verwijderd. De werkzaamheden op deze locatie zijn reeds afgerond.
Op 23 mei heeft Dura Vermeer de Vaartweg (en Galgestraat) afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer. Dura Vermeer heeft de ruimte op de Vaartweg nodig om de rotonde te realiseren. 
 
Lees meer
 
Locatie Bosschendijk
Op de locatie Bosschendijk zijn wij druk bezig geweest met alles klaar te leggen om gedurende het weekend van 27 t/m 30 mei de rotonde aan te sluiten op het huidige wegennet. Helaas heeft Dura Vermeer dit weekend afgelast, vanwege de weersvoorspellingen voor het weekend in de week voorafgaand aan de weekendwerkzaamheden. Het weekend staat nu ingepland van 10 juni 20:00 - 13 juni 06:00.
 
Lees meer
 
Locatie Albanoweg
Dura Vermeer heeft haar werkzaamheden gecontinueerd voor de aanleg van het fietspad Albanoweg. De focus van de werkzaamheden is verlegd van de Vlettevaart naar de Albanoweg. Naast de Albanoweg komt een vrijliggend fietspad te liggen tussen het Otgenspad en de Nattestraat. De afgelopen week zijn de Albanoweg en Vlettevaart beide afgesloten geweest om enkele werkzaamheden af te ronden.
 
 
Geluidsschermen
Wij zijn op enkele locaties bezig geweest met de realisatie van de fundatie van de geluidsschermen. Op andere locaties is ook de bovenbouw (de panelen) reeds gerealiseerd. In de aankomende periode worden de geluidsschermen afgebouwd. Daarna wordt er bij de 'groene' geluidsschermen draad gespannen, dit is ter bevordering van de groei van het groen. In het najaar wordt het groen gepland.
 
 
Parallelwegen/Tracé
In de afgelopen weken zijn enkele wegen afgesloten, zodat het nieuwe parallelsysteem aangesloten kan worden op het huidige wegenstelsel. Op vele locaties is de parallelstructuur reeds van kracht en heeft de omgeving te maken met andere routes. 
 
Lees meer
 
Dura Vermeer Divisie Infra BV
Kralen 20, Oud Gastel
T: 06 53 59 99 91
  M: zoo@duravermeer.nl
W:www.zuidelijkeomleggingoudenbosch.nl