Korte teaser voor deze e-mail Lees online  |  Afmelden
Dura Vermeer  
 
 
Nieuwsbrief - Uitgave april
Dura Vermeer heeft in de afgelopen maand niet stil gezeten. Op verschillende plekken in het tracé is het asfalt nu duidelijk terug te zien in het landschap. Daarnaast verreizen op de locaties Kuivezand en Bosschendijk de rotondes. Op enkele plekken zijn ook de fundatie voor het geluidsscherm geslagen en op de Kuivezand en Nattestraat zijn deze gedeeltelijk afgewerkt. 
 
Locatie Kuivezand

Als u langs de locatie rijdt kunt u zien dat Dura Vermeer met veel verschillende aspecten bezig is op de locatie Kuivezand. Één van die aspecten is de realisatie van de betonrotonde. De verschillende poten van de rotonde zijn ondertussen gestort en liggen te drogen. Daarnaast heeft Dura Vermeer de fietstunnel geasfalteerd en verreizen de geluidsschermen naast de rotonde. 
 
Lees meer
 
Locatie Vaartweg

Dura Vermeer is de afgelopen periode bezig geweest met de laatste puntjes op de i zetten betreffende de fietstunnel Vaartweg. De dekken zijn gestort, welke ook nog een periode moeten uitharden. Momenteel is Dura Vermeer bezig met de laatste zaken te realiseren in de fietstunnel.  Afgelopen week is ook de fundatie geslagen voor het geluidsscherm. 
 
Lees meer
 
Locatie Nattestraat / Geluidsschermen

Dura Vermeer heeft al enkele maanden geleden de fietstunnel Nattestraat teruggegeven aan de omgeving. Naast deze fietstunnel heeft Dura Vermeer de afgelopen periode ook de inritten van verscheidene huizen gerealiseerd. Daarnaast zijn hier ook de geluidsschermen verrezen. Het type geluidsscherm is in samenwerking met de omwonenden gekozen.
 
Lees meer
 
Locatie Albanoweg
Op 11 april is Dura Vermeer gestart met het fietspad Albanoweg langs de Vlettevaart tussen het Jaagpad en de Acer Flamingolaan. In de definitieve situatie is de Vlettevaart één meter versmalt om ruimte te geven aan het fietspad. Dura Vermeer wordt gedurende de werkzaamheden bijgestaan door een boomspecialist die toezicht houdt op de werkzaamheden nabij de verscheidene bomen.
 
 
Locatie Bosschendijk

Op de locatie Bosschendijk is er ook gestart met de betonrotonde. De wapening is gevlochten en op enkele delen is het beton reeds gestort. Ook heeft Dura Vermeer hier de fietstunnel al voorzien van rood asfalt. Om dit aan te kunnen brengen brengt Dura Vermeer eerst een kleeflaag aan op het beton. Daarna wordt de eerste laag asfalt aangelegd met uiteindelijk een laag rood asfalt.
 
Lees meer
 
 
Tracé

Dura Vermeer is vele plekken in het tracé begonnen met het asfalteren van de weg. Het asfalt bestaat uit drie lagen. De eerste laag is bijna op het gehele tracé nu aangebracht. Als deze gereed is start Dura Vermeer met de tweede laag. De toplaag wordt aangebracht met meerdere machines tegelijkertijd, zodat er geen naden te zien zijn in het asfalt. 
 
Verkeersmaatregelen

In de aankomende periode gaat Dura Vermeer enkele wegen afsluiten die doorkruist worden door de rondweg. Na de nodige werkzaamheden opent Dura Vermeer de nieuwe parallelstructuur op de desbetreffende locatie.
In de maand mei sluit Dura Vermeer ook de rotonde Kuivezand (20 t/m 22 mei) en rotonde Bosschendijk (27 t/m 29 mei) aan op de wegen.
 
 
Dura Vermeer
Kralen 20, Oud Gastel
T: 06-535 99 991
  M: zoo@duravermeer.nl
W:www.zuidelijkeomleggingoudenbosch.nl