Korte teaser voor deze e-mail Lees online  |  Afmelden
Dura Vermeer  
 
 
Nieuwsbrief - Uitgave maart
In de afgelopen maand heeft Dura Vermeer gewerkt op verschillende locaties in het gebied. Niet enkel op de locaties Kuivezand, Vaartweg en Bosschendijk is er hard gewerkt, ook het tracé is grondig onder handen genomen. 
 
Locatie Kuivezand

Wij zijn op de locatie Kuivezand met veel verschillende werkzaamheden bezig. De grootste werkzaamheden is de realisatie van de betonrotonde. Momenteel wordt de wapening opgebouwd. Dura Vermeer is ook druk met de realisatie van de geluidsschermen. Verschillende wegen om de locatie Kuivezand worden bestraat en afgewerkt.
   
Lees meer
 
Locatie Vaartweg

Dura Vermeer is op deze locatie bezig met de bouw van de laatste fietstunnel. In de afgelopen weken zijn de wanden gerealiseerd en in de aankomende periode wordt het dek gerealiseerd.
Niet enkel de fietstunnel wordt de aankomende periode opgepakt, ook start de realisatie van de geluidsschermen. Deze start met het realiseren van de fundatie, daarna kan de bovenbouw worden gerealiseerd. 
 
Lees meer
 
Locatie Bosschendijk

Op de locatie Bosschendijk zijn de werkzaamheden in een stroomversnelling gekomen. De laatste hand is afgelopen periode gelegd aan de afbouw van de fietstunnel Bosschendijk. Daarnaast is de fundatie voor de rotonde gerealiseerd, zijn de banden geplaatst en is gisteren de asfaltwerkvloer gemaakt. In de aankomende periode is Dura Vermeer druk met het stellen van de wapening.
   
Lees meer
 
Tracé

Wij zijn over het gehele tracé bezig met de realisatie van de fundering van de rondweg. Dit betekent dat het zandpakket op het tracé is gerealiseerd. Daarnaast heeft Dura Vermeer de afgelopen periode veel het tracé in de menggranulaat/puin gelegd. Alvorens het asfalt erop kan, wordt het puin met naukeurige preciezie geprofileerd. 
 
 
Dura Vermeer
Kralen 20, Oud Gastel
T: 06 53 59 99 91
  M: zoo@duravermeer.nl
W:www.zuidelijkeomleggingoudenbosch.nl