Korte teaser voor deze e-mail Lees online  |  Afmelden
Dura Vermeer  
 
 
Nieuwsbrief - uitgave februari
In de afgelopen maand heeft Dura Vermeer haar werkzaamheden voortgezet ten behoeve van de realisatie van de Zuidelijke Omlegging Oudenbosch. Voornamelijk op de locatie Vaartweg en Bosschendijk is Dura Vermeer druk bezig geweest met de realisatie van de fietstunnels. 
 
Locatie Kuivezand

Op de Kuivezand is Dura Vermeer bezig met verschillende werkzaamheden. De fietstunnel is afgerond en de keten zijn verwijderd. De fundatie voor de geluidscherm is gerealiseerd afgelopen zaterdag. Daarnaast is Dura Vermeer bezig met de realisatie van de wegfundering ten behoeve van de betonrotonde. 
   
Lees meer
 
Locatie Vaartweg

Dura Vermeer is op de locatie Vaartweg met verschillende activiteiten bezig geweest. Zo zijn de laatste activiteiten aan de afvalwaterpersleiding afgerond. Ook is Dura Vermeer volop bezig met de werkzaamheden aan de fietstunnel Vaartweg.
 
Lees meer
 
Locatie Bosschendijk

Dura Vermeer is op de locatie Bosschendijk de fietstunnel aan het realiseren. De afgelopen periode is Dura Vermeer druk bezig geweest met de realisatie van de dekken van de fietstunnel. Momenteel wordt er gestart met de afbouw en dan kan Dura Vermeer de fundering voor de rotonde realiseren.
 
Tracé

De afgelopen periode is er veel regen gevallen, dit was ook merkbaar bij de realisatie van het tracé. In de betere periodes heeft Dura Vermeer hard doorgewerkt en is er onder andere een kokerduiker aangelegd in het tracé tussen de Vaartweg en de Nattestraat. Deze kokerduiker verbindt een sloot onder het tracé.
 
 
Leuningwerk

Op de locaties Faunapassage en Nattestraat heeft Dura Vermeer het leuningwerk langs de faunapassage en de fietstunnel gerealiseerd. Het leuningwerk voor de fietstunnels Kuivezand, Vaartweg en Bosschendijk worden op een later moment gerealiseerd. 
 
Dura Vermeer
Kralen 20
4751 SZ Oud Gastel
T: 06 535 99 991
  M: zoo@duravermeer.nl
W:www.zuidelijkeomleggingoudenbosch.nl