Korte teaser voor deze e-mail Lees online  |  Afmelden
Dura Vermeer  
 
 
Nieuwsbrief - uitgave januari
In de afgelopen maand heeft Dura Vermeer haar werkzaamheden gecontinueerd aan de realisatie van de Zuidelijke Omlegging Oudenbosch. In de vorige nieuwsbrief was te lezen dat de werkzaamheden op enkele locaties bijna zijn afgerond. Zo is de Faunapassage gerealiseerd en is de fietstunnel Nattestraat opengesteld voor het verkeer, deze onderdelen komen niet terug in deze nieuwsbrief. 
 
Locatie Kuivezand
Dura Vermeer is op de locatie Kuivezand bezig met de realisatie van de fietstunnel Kuivezand. Wij zijn daar bezig met de afrondende werkzaamheden. Daarnaast is Dura Vermeer gestart met het realiseren van de wegfundering voor de toeleidende weg naar de betonrotonde. Wij starten in de aankomende maand met de realisatie van de betonrotonde en van de geluidsschermen.
 
Lees meer
 
Locatie Vaartweg
 Dura Vermeer is op de locatie Vaartweg bezig met verschillende onderdelen. De laatste werkzaamheden rondom de verlegging van de afvalwaterpersleiding vind in de aankomende weken plaats. Daarnaast is Dura Vermeer gestart met de realisatie van de fietstunnel Vaartweg. Dura Vermeer heeft hier de bouwkuip uitgegraven en heeft al enkele vloeren gestrort.
 
Lees meer
 
Locatie Bosschendijk
Dura Vermeer is op de locatie Bosschendijk bezig met de realisatie van de fietstunnel. Waar de fietstunnels op de overige locaties recht zijn, heeft de fietstunnel Bosschendijk twee bochten. De fietstunnel Bosschendijk heeft een andere vorm dan de overige fietstunnels. Dit betekent dat op een andere manier de wapening is gevlochten.
 
Lees meer
 
Tracé
 Dura Vermeer is bezig met de realisatie van de wegfundering in het tracé. Deze wegfundering bestaat uit een zandpakket en menggranulaat (puin). Alvorens dit kan worden gerealiseerd, graaft Dura Vermeer de sloten langs het tracé. Op verschillende plaatsen sluit Dura Vermeer de parallelwegen aan op het huidige wegenstelsel.
 
Lees meer
 
Inloopspreekuur
Dura Vermeer heeft sinds de start van het project een inloopspreekuur gehad op maandag van 17:00 - 18:00. Gezien het gebrek aan belangstelling is er voor gekozen om het inloopspreekuur op afspraak te verzorgen. Indien u gebruik van het inloopspreekuur wilt maken kunt u het telefoonnummer 06-53 59 99 91 bellen voor een afspraak.
 
 
Dura Vermeer
Kralen 20
4751 SZ OudGastel
T: 06-53 59 99 91
 
M: zoo@duravermeer.nl
W:www.zuidelijkeomleggingoudenbosch.nl