Korte teaser voor deze e-mail Lees online  |  Afmelden
Dura Vermeer  
 
 
Nieuwsbrief Zuidelijke Omlegging Oudenbosch - uitgave december
Dura Vermeer heeft in de afgelopen maand gestaag doorgewerkt aan de Zuidelijke Omlegging Oudenbosch. In de afgelopen maand is de bypass Kuivezand geopend voor het gemotoriseerd. Het hoogtepunt van deze week is de openstelling van de fietstunnel Nattestraat. Middels deze nieuwsbrief willen we u graag informeren over de werkzaamheden van afgelopen periode en vooruitblikken op aankomende periode.
 
Locatie Kuivezand

Dura Vermeer is op de locatie Kuivezand met twee verschillende activiteiten bezig geweest. Dura Vermeer heeft de werkzaamheden aan de fietstunnel gecontinueerd. Afgelopen maand is het dek gestort van de fietstunnel. Dura Vermeer heeft daarnaast de bypass Kuivezand gerealiseerd. Deze is in werking gesteld in de afgelopen maand.
 
Lees meer
 
Faunapassage 

Dura Vermeer heeft in de afgelopen maand de werkzaamheden aan de Faunapassage afgerond. De afgelopen maand zijn de liggers gelegd en het dek gestort. Daarna hebben er nog afrondende werkzaamheden voor het grondwerk plaatsgevonden. 
 
Lees meer
 
Locatie Vaartweg

Dura Vermeer is op de Vaartweg de afgelopen weken bezig geweest met de verlegging van de afvalwaterpersleiding. Daarnaast heeft Dura Vermeer op de locatie Vaartweg het bouwterrein ingericht voor de fietstunnel.
 
Lees meer
 
Locatie Nattestraat 

Dura Vermeer heeft de afgelopen maand de werkzaamheden rondom de fietstunnel Nattestraat afgerond. Op dinsdag 11 december is de fietstunnel Nattestraat opengesteld en kan het fietsverkeer gebruik maken van de fietstunnel.
 
Lees meer
 
Locatie Bosschendijk

Op de locatie Bosschendijk heeft Dura Vermeer haar werk aan de fietstunnel voortgezet. Daarnaast is Dura Vermeer bezig geweest met het leggen van de overkluizing op zowel de afvalwaterpersleiding als de RAPL-leiding. 
 
Lees meer
 
Wegtracé

Dura Vermeer is op het wegtracé bezig met het aanleggen van de waterhuishouding, de fundering en op enkele plekken het asfalt. 
 
Lees meer
 
 
Dura Vermeer 
Kralen 20
4751 SZ Oud Gastel
T: 06 53 59 99 91
  M: zoo@duravermeer.nl
W:www.zuidelijkeomleggingoudenbosch.nl