Korte teaser voor deze e-mail Lees online  |  Afmelden
Dura Vermeer  
 
 
Locatie Kuivezand

Dura Vermeer werkt gestaag door aan de fietstunnel Kuivezand. Daarnaast wordt er gewerkt aan de realisatie van de bypass Kuivezand. Zodra de bypass en de fietstunnel Kuivezand gerealiseerd zijn, kan de rotonde Kuivezand worden gerealiseerd. 
 
Lees meer
 
Faunapassage

Dura Vermeer is gestart met de aanleg van de Faunapassage. Deze Faunapassage komt te liggen op de kruising van de rondweg en het voormalige Papenstraatje. Momenteel is het grondwerk uitgevoerd en zijn de landhoofden gerealiseerd.


 
Lees meer
 
Locatie Vaartweg

Dura Vermeer heeft de werkzaamheden voor het verleggen van de afvalwaterpersleiding (AWP) weer opgestart na de calamiteit. In de afgelopen weken is Dura Vermeer bezig geweest met de aanleg van de tijdelijke bypass. 
 
Lees meer
 
Locatie Nattestraat

Aan de Nattestraat is Dura Vermeer bezig met de laatste loodjes. Op 6 november is de eerste tunneldek gestort en de afgelopen weken is Dura Vermeer bezig geweest met het trekken van de damwand.
 
Lees meer
 
Locatie Bosschendijk

Op de locatie Bosschendijk vinden er verschillende werkzaamheden tegelijkertijd plaats. Dura Vermeer is bezig met de fietstunnel Bosschendijk. Om deze te kunnen realiseren wordt het verkeer omgeleid via de bypass. Daarnaast zijn enkele leidingbeheerders (RAPL en Gasunie) bezig met hun leidingen op deze locatie.
 
Lees meer
 
Wegtracé

Niet alleen op de specifieke locaties is Dura Vermeer aan het werk, maar Dura Vermeer is ook bezig het wegtracé in de fundering aan te brengen.
 
Lees meer
 
Dura Vermeer
Kralen 20
4751 SZ Oud Gastel
T: 06 53 59 99 91
  M: zoo@duravermeer.nl
W:www.zuidelijkeomleggingoudenbosch.nl