Korte teaser voor deze e-mail Lees online  |  Afmelden
Dura Vermeer  
 
 
Nieuwsbrief Zuidelijke Omlegging Oudenbosch - uitgave september 
Dura Vermeer heeft de afgelopen zomer gestaag doorgewerkt aan de Zuidelijke Omlegging Oudenbosch. Dura Vermeer heeft in de zomer gewerkt aan de fietstunnel Nattestraat en de Kuivezand. Daarnaast is er een bypass gerealiseerd bij de Bosschendijk, zodat de fietstunnel Bosschendijk gerealiseerd kan worden. Middels deze nieuwsbrief willen we u graag informeren over de werkzaamheden van afgelopen periode en vooruitblikken op aankomende periode.
 
Fietstunnel Nattestraat en Kuivezand
Dura Vermeer is in de zomervakantie doorgegaan met de realisatie van de fietstunnel Nattestraat en Kuivezand. Bij beide fietstunnel heeft Dura Vermeer gewerkt aan de vloer. Bij de Nattestraat is Dura Vermeer ook al bezig met het realiseren van de wanden. 
 
Lees meer
 
Werkzaamheden Bosschendijk 
Dura Vermeer is in de zomervakantie druk bezig geweest op de locatie Bosschendijk. Er is een vrijliggend fietspad aangelegd en een doorsteek van de Velletriweg naar de Bosschendijk. Daarnaast heeft Dura Vermeer een bypass gerealiseerd voor het fiets- en gemotoriseerd verkeer, zodat de fietstunnel en rotonde buiten het verkeer kan worden aangelegd. 

 
Lees meer
 
Aankomende werkzaamheden 
Dura Vermeer is op de verschillende locaties al druk bezig met het realiseren van fietstunnels. Aankomende periode start Dura Vermeer met het grondwerk van de Zuidelijke Omlegging Oudenbosch. Daarnaast wordt er ook een begin gemaakt met de realisatie van de faunapassage. 
 
Lees meer
 
Bereikbaarheid kantoor
Dura Vermeer heeft op maandag tussen 17:00 en 18:00 een spreekuur, waarin bewoners kunnen langskomen met allerhande vragen over de rondweg. Gezien er ook werkzaamheden plaatsvinden voor het kantoor van Dura Vermeer, is de aanrijdroute gewijzigd.  
 
Lees meer
 
Dura Vermeer
Kralen 20
4751 SZ Oud Gastel
T: 06 535 99 991
  M: zoo@duravermeer.nl
W:www.zuidelijkeomleggingoudenbosch.nl