Korte teaser voor deze e-mail Lees online  |  Afmelden
Dura Vermeer  
 
 
Nieuwsbrief Zuidelijke Omlegging Oudenbosch - uitgave juli
In de afgelopen maand heeft Dura Vermeer de werkzaamheden gecontinueerd op de locatie Nattestraat en Vaartweg. Op de locatie Kuivezand is Dura Vermeer deze week gestart met het inrichten van het bouwterrein. Middels deze nieuwsbrief willen we u graag informeren over de werkzaamheden van afgelopen periode en vooruitblikken op aankomende periode.
 
Even voorstellen "Omgevingsmanager Zuidelijke Omlegging Oudenbosch"
 Ik ben Bertine Korevaar, de omgevingsmanager van het project Zuidelijke Omlegging Oudenbosch. Ik ben momenteel 27 lentes jong en momenteel twee jaar in dienst bij Dura Vermeer. Afgelopen oktober ben ik gestart bij het project Zuidelijke Omlegging Oudenbosch. Voor dit project heb ik aan enkele kleinere projecten gewerkt, maar ook aan de reconstructie Neherkade in Den Haag.
 
Lees meer
 
Werkzaamheden verlegging afvalwaterpersleiding te Vaartweg
Naast de aanleg van de nieuwe randweg N640/N641 rondom Oudenbosch worden tevens de huidige kabels en leidingen tracés verlegd, waaronder die van de AWP1 (afvalwaterpersleiding #1). Gedurende de werkzaamheden heeft er een blow-out (lekkage) plaatsgevonden op de bestaande leiding, met als gevolg dat de leiding langere tijd buiten gebruik is geweest. 
 
Lees meer
 
Aanleg eerste fietstunnel (Nattestraat) nu echt begonnen!
 Nu de zomer dan echt van start is gegaan, zijn ook de eerste echte bouwwerkzaamheden van de eerste fietstunnel begonnen. De afgelopen periode heeft Dura Vermeer de tijdelijke bouwput in de Nattestraat gemaakt waarin de tunnel aangelegd gaat worden. In de zomermaanden gaat Dura Vermeer de vloer realiseren.
 
Lees meer
 
Overige werkzaamheden 
Dura Vermeer heeft in de afgelopen periode op enkele locaties kleinere werkzaamheden verricht of start deze aankomende periode op. Aan de Bosschendijk starten de voorbereidende werkzaamheden. Bij de Kuivezand start Dura Vermeer met het realiseren van een bouwput.
 
Lees meer
 
Dura Vermeer
Kralen 20
4751 SZ Oud Gastel
T: 06 535 99 991
 
M: zoo@duravermeer.nl
W:www.zuidelijkeomleggingoudenbosch.nl