Lees online  |  Afmelden
Dura Vermeer  
 
bla
Eerste Nieuwsbrief Zuidelijke Omlegging Oudenbosch
Dura Vermeer is op de locaties Nattestraat, Vaartweg en Bosschendijk gestart met enkele werkzaamheden voor de aanleg van de Zuidelijke Omlegging Oudenbosch. Wij willen u hierover informeren middels onze stukjes op internet, maar ook met een maandelijkse nieuwsbrief. Dit is de eerste nieuwsbrief in een reeks van velen.
 
Even voorstellen: “technisch manager Zuidelijk Omlegging Oudenbosch (ZOO)”.
 Mijn naam is Michiel Ros ik ben 41 jaar en sinds 1997 werkzaam bij Dura Vermeer. In woon in Albasserdam, ben gelukkig gehuwd, heb een dochter van 5 jaar en ben in december 2015 aangehaakt bij het prachtige project; rondweg Oudenbosch als technisch manager.
 
Lees meer
 
Verleggen kabels en leidingen
Als voorbereiding op de realisatie van de rondweg moeten er op verschillende locaties kabels en leidingen verlegd worden. Deze leidingen liggen voornamelijk in de bermen langs de bestaande wegen. Dura Vermeer verlegt alleen het drukriool. Het gas, water, elektra en telecom worden door derden partijen uitgevoerd. Dura Vermeer coördineert deze werkzaamheden; doormiddel van meerdere overleggen worden de tracés en planningen samengesteld. Doordat er meerdere kabel- en leidingbeheerders zijn, worden er ook door meerdere partijen verleggingswerkzaamheden uitgevoerd.
 
Werkzaamheden Zuidelijke Omlegging Oudenbosch
Dura Vermeer heeft op de Vaartweg, Nattestraat en de Bosschendijk al enkele werkzaamheden verricht. Veel van deze werkzaamheden zijn voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van de rondweg.
In de aankomende weken gaat Dura Vermeer verder met de reeds gestarte werkzaamheden. Het realiseren van een bouwkuip bij de Nattestraat en de verlegging van de afvalwaterpersleiding. Indien u op lees meer klikt, komt u op een webpagina met meer informatie over de verschillende locaties en de werkzaamheden.
 
Lees meer
 
Dura Vermeer Divisie Infra BV
Kralen 20, 4751SZ Oud Gastel
 T: 06 535 99 991
  M: zoo@duravermeer.nl
W: www.duravermeer.nl